Çanakkale’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Çanakkale'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Çanakkale'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

02 Ekim 2024 - 11:35

Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Birlik ve Şükran Yemeği Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen kahvaltı programı, Valilik Konukevi'nde gerçekleşti.

Programa, Valimiz Doç. Dr. Ömer Toraman, İl Müftümüz Mustafa Bilgiç, din görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı. Program, İl Müftümüz Mustafa Bilgiç'in sıcak ve samimi bir selamlama konuşmasıyla başladı.

Bilgiç, bu özel haftanın önemine değinerek, din görevlilerinin toplum için taşıdığı büyük sorumluluk ve önemi vurguladı. Konuşmasının ardından söz alan Valimiz Doç. Dr. Ömer Toraman, din görevlilerinin toplumun her kesimine yönelik fedakarca hizmetlerine dikkat çekerek, "Doğumda, düğünde, ölümde hayatın her anında ve alanında mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerinizi icra ediyorsunuz.

Toplumu din konusunda aydınlatırken sosyal konularda da önder ve örnek oluyorsunuz. Sizlerin toplum huzuru ve birliği için gösterdiğiniz çaba takdire şayan.

Gayretlerinizden dolayı sizi tebrik ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum. " dedi. Vali Toraman'ın konuşmasının ardından, din görevlilerine yönelik övgü ve takdir dolu sözlerle dolu bir sohbet ortamı oluştu.

Kahvaltı, samimi bir şekilde devam ederken, din görevlileri ve diğer katılımcılar arasında birlik ve beraberlik ruhu hâkim oldu. Program, Valimiz Doç. Dr. Ömer Toraman ve İl Müftümüz Mustafa Bilgiç'in din görevlilerine hediyelerini takdim etmeleriyle sona erdi.

Kahvaltı programı, din görevlilerinin haftasını kutlamak, onların özverili çalışmalarına teşekkür etmek ve toplumun dini değerlere sahip çıkması için verilen mücadeleyi bir kez daha hatırlatmak amacıyla düzenlendi.

Program, hem din görevlilerine verilen değerin bir göstergesi, hem de toplumda din ve ahlak değerlerinin önemine dikkat çeken bir etkinlik oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!