Şanlıurfa’da Minik çocuklar ‘’çocuk şenliğinde’’...

Şanlıurfa'da Minik çocuklar ‘’çocuk şenliğinde’’ Eğlendi

18 Ekim 2024 - 00:20

Şanlıurfa'da Çocuklar 100. Yılın Coşkusunu Yaşadı: 100 Şenlikte Buluşuyoruz Projesi Renkli Bir Şölenle Kutlandı Şanlıurfa İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen "100.

Yüzyılda Çocuklarımızla 100 Şenlikde Buluşuyoruz" projesi kapsamında unutulmaz bir çocuk şenliği gerçekleştirdi. Milli Eğitim konferans salonunu dolduran minik öğrenciler, doyasıya eğlenceli bir gün geçirdi.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, çocukların gözlerindeki mutluluğun, projeyi anlamlı kıldığını vurguladı.

Program, minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibinin sunduğu "Hacivat-Karagöz" ve "Nasrettin Hoca" çocuk oyunları ile devam etti.

Goncagül ve ekibinin enerjik performansı, çocukları kahkaha dolu anlara taşıdı. Şenlikte ayrıca kukla gösterisi ve çocuk ilahileri de yer aldı.

Minikler, kuklaların hareketli dünyasına hayran kalırken, dini ilahilerle de ruhsal bir coşku yaşadı. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda düzenlenen şenliğin sonunda İl Müftülüğü, katılımcı tüm çocuklara ve programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese çeşitli hediyeler takdim etti.

Şanlıurfa İl Müftülüğü, bu anlamlı projesiyle çocukların 100. yıl coşkusunu doyasıya yaşamalarını sağladı. Çocukların yüzlerindeki mutluluk ve heyecan, "100.

Yüzyılda Çocuklarımızla 100 Şenlikde Buluşuyoruz" projesinin amacına ulaştığını gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '