Şanlıurfa’da Yaz Kur’an Kurslarında Denetim...

Şanlıurfa'da Yaz Kur’an Kurslarında Denetim Gerçekleştiriliyor

yaz kur’an kurslarında denetim gerçekleştiriliyor

01 Ağustos 2024 - 00:20

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Camiler ve yaz Kur’an kurslarında denetim gerçekleştiriliyor. Ziyaret edilen Kur’an kurslarında eksikler tespit ediliyor.

Yaz Kur’an kurslarında verimliliği artırmak ve rehberlik etmek amacıyla denetimler yapılıyor. Şanlıurfa İl Müftülüğü, kentte bulunan yaz Kur’an kurslarına ziyaretler gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa İl Müftü Yardımcıları Zeynep Kaya Demirtaş, Osman Döger, Şube Müdürleri, Murakıplar ile din görevlilerinden oluşan ekip, yaz Kur’an kurslarını ziyaret ediyor.

İki bölüme ayrılan ekipler, her gün farklı bir bölgede bulunan kurslarda denetim gerçekleştiriyor.

Düzenlenen denetimlerde yer alan İl Müftü Yardımcıları Demirtaş ile Döger, din görevlilerden eksikliklerle ilgi bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet eden Müftü Yardımcısı Demirtaş, onlarla birlikte derse eşlik etti.

Ekipler, müftülüklerce düzenlenen programa uygun olarak cami ve Kur'an kursları ile buralarda görev yapan personelin çalışmalarını, mevzuat hükümleri doğrultusunda denetliyor.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası