Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi Diyanet Akademisi Başkanından...

Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi Diyanet Akademisi Başkanından önemli Ziyaret

diyanet akademisi başkanından önemli ziyaret

18 Mayıs 2024 - 01:07

Dini İhtisas Merkezi, Akademi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan'ın ziyaretiyle önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Programa il müftüsü, eğitim görevlileri, aday din görevlileri ve Hüsnü tilavet kursiyerleri katıldı.

Doç. Dr. Enver Osman Kaan, aday din görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada, aidiyet bilinci, yapılacak vazifenin kudsiyeti ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın asırlara dayanan tecrübesi üzerinde durdu. Kaan, cami içi ve cami dışı hizmetlerin sosyal açıdan önemine de dikkat çekti.

Konuşmasında, insanlığın İslam'a olan ihtiyacının arttığı bu dönemde, akademi merkezlerinin hizmetlerinin daha da artması gerektiğini vurgulayan Kaan, geleneği iyi öğrenmenin ve İslam'a hizmeti gelecek nesillere aktarmanın önemine değindi. Ayrıca, Allah yolunda yapılacak olan cihad ve gayretin neticesinde, Cenab-ı Allah'ın hayırlı yollar açacağını müjdeleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bu ziyaret ve konuşmalar, Dini İhtisas Merkezinin faaliyetlerinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '