Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi "kur’an Tilavetinde Yaygın...

Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi "kur'an Tilavetinde Yaygın Hatalar" Konulu Online Konferans

18 Ekim 2024 - 01:07

Akademi Merkezi'nde Kur'an Tilaveti Konusunda Bilgilendirici Konferans Akademi Merkezi'nde 15 Nisan - 25 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen 3. Dönem Hüsn-i Tilavet kursu katılımcıları, Başkanlık Vaizi Fatih Çelik tarafından verilen özel bir online konferans ile Kur'an tilaveti konusunda derinlemesine bilgi sahibi olma fırsatı yakaladılar.

"Kur'an Tilavetinde Yaygın Hatalar" konulu konferansta Çelik, Kur'an-ı Kerim'i güzel ve anlamlı bir şekilde okumak isteyenler için önemli bilgiler paylaştı.

Çelik, konferansta tilaveti etkileyen en yaygın hataları, doğru okuma tekniklerini ve Kur'an'ın anlamını daha iyi kavrayabilmek için uygulanması gereken yöntemleri ele aldı.

Katılımcılar, dinleyerek, sorular sorarak ve Çelik'in deneyimlerine dayanarak sunulan pratik öneriler ile Kur'an tilavetinde bilgi birikimlerini artırdılar.

3. Dönem Hüsn-i Tilavet kursuna katılan kursiyerler, konferans sayesinde Kur'an okuma konusunda daha bilinçli bir hale geldiklerini ve kendilerine güven duygusunu artırdıklarını belirttiler.

Akademi Merkezi yetkilileri, bu tür etkinliklerin din eğitimi ve Kur'an okuması konusunda farkındalığı artırdığını vurgulayarak, gelecekte de benzer etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '