“bağımlılıklarla Mücadele’de Farkında Olmak Için, Uyanık...

“bağımlılıklarla Mücadele’de Farkında Olmak Için, Uyanık Ol ısparta”

“bağımlılıklarla mücadele’de farkında olmak için, uyanık ol ısparta”

09 Kasım 2023 - 14:55

“Bağımlılıklarla Mücadelede Farkında Olmak İçin, Uyanık Ol Isparta”

 

Sadece ülkemizin değil dünyanın da en önemli sorunlarından biri olan Bağımlıklarla Mücadele konusuna dikkat çekmek amacıyla “Bağımlılıklarla Mücadelede Farkında Olmak İçin, Uyanık Ol Isparta” sloganıyla anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirildi.

 

07 Kasım Salı günü Isparta Özkanlar Kavşağından başlayarak 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında son bulan yürüyüşe; Vali Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı, ISUBÜ Rektörü, İl Emniyet Müdürü, Isparta Müftü Yardımcıları Halil Taş, Seyit Böğet, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Yeşilay Derneği üyeleri, Diyanet İzcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Bağımlılıklarla Mücadele Koordinatörlüğü koordinasyonunda, proje ortakları Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Müftülüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muhtarlar Derneği’nin katılımıyla yapılan yürüyüş, Türkiye’de bir ilk olması açısından önemliydi ve vatandaşlar oldukça ilgi gösterdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il Genelindeki Vaizler Ve Kur'an Kursu öğreticileriyle Bir Araya Geldi
Malatya'da Dib Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı Il...