“kayseri Il Müftülüğü Olarak Her Zaman Gençlerimizin...

“kayseri Il Müftülüğü Olarak Her Zaman Gençlerimizin Yanındayız”

22 Ekim 2024 - 17:10

İl Müftüsü Ayvaz, ERVA Spor Kulübünü Ziyaret Etti: "Gençlerimiz Geleceğimiz" Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA (Erdemlerimizle Varız) Projesi kapsamında İl Müftülüğü tarafından açılan Kayseri İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübünü ziyaret etti.

Kulübün faaliyetlerini yakından inceleyen İl Müftüsü Ayvaz, yetkililerden eğitim programı hakkında detaylı bilgi aldı ve gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Ayvaz, gençlerle yaptığı sohbette, "Kayseri İl Müftülüğü ve TDV Kayseri Şubesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız.

Geleceğimiz olan siz değerli gençlerimiz, bu kulüpte sadece spor yapmıyorsunuz. Aynı zamanda milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetişiyorsunuz.

Ailenizi, vatanınızı, milletinizi, bayrağınızı ve dininizi seven, her zaman daha iyiye ulaşmaya çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duyguları dengeli bir şekilde gelişmiş kişiliklere dönüşüyorsunuz.

Bu güzel projenin hayata geçirilmesinde bize önderlik eden başta Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

" dedi. Ziyaret sırasında, İl Müftüsü Ayvaz, spor kulübünde verilen eğitim programının gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Kulübün, gençlerin sosyalleşmesine, takım çalışması ruhuna ve disiplinli bir yaşam tarzına adapte olmasına yardımcı olduğunu belirtti. İl Müftüsü Ayvaz, ziyaretin sonunda spor kulübünün genç üyelerine başarılar dileyerek, onlarla fotoğraf çektirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uşak Öğrencileri
Uşak Öğrencileri "Orman Benim" Projesiyle Çevreyi Temizledi
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes