İl Müftüsü Ayvaz, Erciyes Üniversitesi Diyanet Gençlik...

İl Müftüsü Ayvaz, Erciyes Üniversitesi Diyanet Gençlik Merkezi'ni Ziyaret Etti

10 Ekim 2024 - 17:10

İl Müftüsü Ayvaz, Erciyes Üniversitesi Diyanet Gençlik Merkezini Ziyaret Etti: Gençliğe Yönelik Çalışmalar Değerlendirildi Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Erciyes Üniversitesi Camii Müştemilatı içerisinde bulunan Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlere yönelik yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.

Ziyaretinde, gençlik merkezinin manevi danışmanlarından bilgi alan İl Müftüsü Ayvaz, gençlere yönelik düzenlenen etkinlikler, eğitim programları ve sosyal faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Özellikle gençlerin manevi gelişimine katkı sağlayan programlara ve dini konularda bilgi sahibi olmalarına yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Müftüsü Ayvaz, gençlik merkezinde yürütülen çalışmaların önemini vurgulayarak, gençlerin geleceğe hazırlanmasında ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerinde bu tür merkezlerin büyük rol oynadığını belirtti.

Ayrıca gençlere yönelik hizmetlerin sürekliliğini sağlamanın ve faaliyetlerin daha da çeşitlendirilmesinin önemini vurguladı. Ziyaret sonunda gençlik merkezi görevlilerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden İl Müftüsü Ayvaz, gençlik merkezindeki faaliyetlerin gençlerin ruhsal, sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Erciyes Üniversitesi Diyanet Gençlik Merkezi, gençlerin manevi gelişimini desteklemek, onlara dini bilgi ve değerleri kazandırmak, sosyalleşmelerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Merkez, gençlere yönelik çeşitli etkinlikler, eğitim programları, sosyal faaliyetler ve danışmanlık hizmetleri sunuyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '