İl Müftüsü Ayvaz, Pınarbaşı’nda Din Görevlileriyle Bir...

İl Müftüsü Ayvaz, Pınarbaşı'nda Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

İl Müftüsü Ayvaz, Pınarbaşı'nda Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

04 Ekim 2024 - 17:10

İl Müftüsü Ayvaz, Pınarbaşı İlçesi'nde Personel ve İlçeyi Yakından Tanıdı Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, personel ve ilçeleri daha yakından tanıma amacıyla düzenlediği ziyaretler kapsamında Pınarbaşı İlçesi'ni ziyaret etti.

İl Müftüsü Ayvaz'ın ziyareti, Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Pınarbaşı İlçe Müftülüğü Ekim ayı personel toplantısıyla başladı.

Toplantıya katılan İl Müftüsü Ayvaz, din görevlilerinin özverili çalışmalarını ve "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı kutladı. Konuşmasında İl Müftüsü Ayvaz, "Mesai mefhumu gözetmeden İslam'ın rahmet dolu mesajlarını insanlığa ulaştırmanın gayreti içinde olan, sahih bilgilerle zihinleri aydınlatan ve milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan siz değerli din gönüllülerimizin 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyorum.

Ahirete irtihal etmiş olan din görevlilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. " dedi. İl Müftüsü Ayvaz, toplantının ardından Pınarbaşı İlçe Müftülüğü ve bağlı birimlerini ziyaret ederek çalışanlarla görüştü.

Ziyaretlerde İl Müftüsü Ayvaz, din görevlilerinin çalışmalarını yakından takip etti ve sorunları dinledi. Ayrıca Pınarbaşı İlçesi'nin tarihi ve kültürel değerlerini de yerinde gözlemleme fırsatı buldu.

Pınarbaşı İlçe Müftüsü ve personeli, İl Müftüsü Ayvaz'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, verimli ve keyifli bir toplantı gerçekleştiğini belirttiler.

İl Müftüsü Ayvaz ise ziyaretin, hem personel ile kaynaşma hem de ilçenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etme açısından oldukça faydalı olduğunu ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!