İl Müftüsü Biçer, BAKA’yı Ziyaret Etti

İl Müftüsü Biçer, BAKA'yı Ziyaret Etti

İl Müftüsü Biçer, BAKA'yı Ziyaret Etti

08 Ekim 2024 - 14:55

İl Müftüsü Biçer, BAKA Genel Sekreteri Güler'e İade-i Ziyarette Bulundu: İş Birliği ve Dayanışma Vurgusu İl Müftüsü Muharrem Biçer, BAKA (Bağımsız Bağışçılar ve Vakıflar Derneği) Genel Sekreteri Volkan Güler'e iade-i ziyarette bulunarak iki kurum arasındaki iş birliği ve dayanışmanın güçlendirilmesi için önemli bir adım attı.

Ziyaret sırasında sıcak bir atmosferde geçen görüşmede, İl Müftüsü Biçer ile BAKA Genel Sekreteri Güler, toplumun sosyal ve kültürel gelişimine yönelik ortak projelerde iş birliği yapma imkanlarını ele aldı.

BAKA Genel Sekreteri Güler, İl Müftüsü Biçer'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iki kurumun ortak paydada buluşarak toplum faydasına hizmet edebilecek projeler geliştirebileceğine vurgu yaptı.

Görüşmenin sonunda İl Müftüsü Biçer, BAKA Genel Sekreteri Güler'e Kur'an-ı Kerim Meali hediye ederek iki kurum arasındaki bağları daha da güçlendirmek istediğini belirtti.

İl Müftülüğü ve BAKA'nın, toplumun çeşitli kesimlerine yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler yürütmesi, eğitim ve yardımlaşma konularında iş birliği yapması ve ortak projeler geliştirerek daha güçlü bir dayanışma ortamı oluşturması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü Düzenlendi
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü...
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti