İl Müftüsü Büyük, Yenişehir İlçe Müftülüğünü Ziyaret...

İl Müftüsü Büyük, Yenişehir İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti

İl Müftüsü Büyük, Yenişehir İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti

09 Ekim 2024 - 12:15

Diyarbakır'da Yenişehir İlçe Müftülüğü'nün Yeni Binası Ziyaret Edildi Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Yenişehir İlçe Müftülüğünün yeni binasını ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Müftüsü Büyük, yeni İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafi Bilik'i Selahaddin Eyyubi Külliyesi'nde bulunan yeni İlçe Müftülüğü binasında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, İl Müftüsü Büyük, yeni binanın inşa edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve yeni binanın İlçe Müftülüğüne hizmetlerini daha etkin bir şekilde yürütme imkanı sağlayacağını ifade etti.

Ziyarette, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Sani Akın, Mehmet Demir, Mahsum Hamzaoğlu ve Selahattin Yılmaz ile Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş, Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay da İl Müftüsü Büyük'e eşlik etti.

Yenişehir İlçe Müftülüğü'nün yeni binası, modern ve ferah bir yapıya sahip. Binanın içerisinde, ibadet alanı, hizmet bölümü, toplantı salonu ve idari ofisler bulunuyor.

Bu yeni binanın hizmete girmesiyle birlikte, Yenişehir İlçe Müftülüğü'nün halkımıza daha iyi hizmet sunması ve dini faaliyetleri daha etkin bir şekilde yürütmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '