İl Müftüsü Güneş, Sultanhisar’da Camiler ve Din Görevlileri...

İl Müftüsü Güneş, Sultanhisar'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Konuştu

İl Müftüsü Güneş, Sultanhisar'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Konuştu

15 Ekim 2024 - 17:59

Sultanhisar'da "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri" Haftası Kutlandı Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri" Haftası münasebetiyle düzenlenen anlamlı bir konferans gerçekleştirildi.

İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen programa, İl Müftüsü Hasan Güneş, Sultanhisar Kaymakamı Bahadır Güneş, kurum amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İlçe Müftüsü Yakup Şener açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında, Peygamber Efendimizin (sav) doğumunun ve İslam dininin insanlığa sunduğu değerlerin önemini vurgulayan Şener, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın anlam ve önemine değindi.

Programda söz alan İl Müftüsü Hasan Güneş ise, İslam dininin rahmet dolu mesajlarını her zaman insanlıkla buluşturmayı hedefleyen din görevlilerinin özverili çalışmalarını takdir etti.

Güneş, "Sahih bilgilerle zihinleri aydınlatan ve milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan tüm hocalarımızın 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyorum.

Ahirete irtihal etmiş olan din görevlilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum" diyerek duygularını ifade etti.

Konferans, katılımcılara hediye takdimi ve ikramlar ile sona erdi. Program, din görevlilerinin önemini bir kez daha hatırlatırken, İslam dininin barış ve sevgi mesajlarını yayma konusunda önemli bir rol üstlendiği mesajını verdi.

Katılımcılar, konferansın ardından düzenlenen ikramlar eşliğinde bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması