İl Müftüsü Kotan, Ekinözü’nü Ziyaret Etti

İl Müftüsü Kotan, Ekinözü'nü Ziyaret Etti

04 Ekim 2024 - 16:20

Kahramanmaraş İl Müftüsü Ekinözü'nü Ziyaret Etti: Yeni Müftüye Hayırlı Olsun Dileğinde Bulundu Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman KOTAN, yeni atanan Ekinözü İlçe Müftüsü Ercan ÖZDEMİR'e göreve başlama ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Müftü KOTAN, ÖZDEMİR'e görevinde başarılar dileyerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. İl Müftüsü KOTAN, ziyaret kapsamında Ekinözü İlçe Müftülüğü birimlerini de gezerek personelle görüştü.

Personelin "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı kutlayan KOTAN, bu özel günde çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. KOTAN, yeni atanan İlçe Müftüsü ÖZDEMİR'e, görevinde başarılar diledi ve Ekinözü halkına hizmet etmek için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda, İl Müftüsü KOTAN ve İlçe Müftüsü ÖZDEMİR, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!