İl Müftüsü, Sendika Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

14 Ekim 2024 - 12:15

Diyarbakır'da Sendika Başkanları ile Müftü Büyük Bir Araya Geldi: Görevlilerin Sorunları Masaya Yatırıldı Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, il genelindeki Diyanet çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini ele almak amacıyla sendika başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıya, Diyanet Sen Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Mil Diyanet Sen Şube Başkanı İdris Akdeniz, Bağımsız Diyanet Sen Şube Başkan Vekili Abdussamet Yavuz, Diva Sen İl Temsilcisi Mehmet Şirin Fidan ve Din Bir Sen İl Temsilcisi Hasan Bilgiç katıldı.

Toplantıda, Diyanet çalışanlarının görevleri sırasında karşılaştıkları zorluklar, çalışma koşulları ve ihtiyaçları detaylı bir şekilde ele alındı.

İl Müftüsü Celal Büyük, sendika temsilcilerine, Diyanet çalışanlarının kendilerine ilettikleri talepleri ve sorunları paylaşmalarını istedi.

Sendika temsilcileri de Diyanet çalışanlarının karşılaştığı sorunları ve talepleri, İl Müftüsü Büyük ile detaylı bir şekilde paylaşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

İl Müftüsü Büyük, sendika temsilcilerinin kendisini ziyaret etmelerinden ve Diyanet çalışanlarının sorunlarını dile getirmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda, sorunların çözümü için birlikte hareket edilmesi ve Diyanet çalışanlarının daha iyi koşullarda hizmet sunabilmeleri için işbirliği yapılması üzerinde duruldu.

Sendika temsilcileri de İl Müftüsü Büyük'ün davetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Diyanet çalışanlarının sorunlarının çözümünde ve daha iyi çalışma koşullarının sağlanmasında İl Müftüsü'nün desteğini bekleyenlerini ifade ettiler.

Toplantı, karşılıklı anlayış ve işbirliği içerisinde sona erdi. Her iki taraf da Diyanet çalışanlarının sorunlarının çözümü ve daha iyi çalışma koşullarının sağlanması için birlikte çalışmaya devam etme kararı aldı.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '