Ülkü Ocakları, Din Görevlileri Haftası’nda İl...

Ülkü Ocakları, Din Görevlileri Haftası'nda İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti

09 Ekim 2024 - 16:20

Ülkü Ocakları, Din Görevlileri Haftası'nda İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti: "Toplumun Temel Taşları" Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar ve beraberindeki heyet, 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Abdurrahman Kotan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret, karşılıklı sohbet ve ikramlarla samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Nar, ziyaretin amacının, din görevlilerinin toplum üzerindeki önemli rolünü vurgulamak ve onların özverili çalışmalarını takdir etmek olduğunu belirtti.

"Din görevlileri, sadece ibadet alanında değil, toplumsal huzur ve birliğin sağlanmasında da kilit rol oynuyorlar. Toplumun temel taşları olan bu değerli insanları, Din Görevlileri Haftası'nda takdir etmek ve çalışmalarını kutlamak için buradayız.

" diyen Nar, İl Müftüsü Kotan ve tüm din görevlilerinin haftasını kutladı. İl Müftüsü Kotan ise Ülkü Ocakları Başkanı Nar ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

"Ülkü Ocakları'nın bu anlamlı ziyareti, din görevlilerinin toplumda gördüğü değerin ve takdirin bir göstergesidir. " diyen Kotan, "Din görevlileri olarak, toplumun her kesimine ulaşmayı, insanlara dini bilgilerini aktararak manevi gelişimlerine katkıda bulunmayı ve toplumsal barışın tesis edilmesinde aktif rol almayı hedefliyoruz.

Ülkü Ocakları ile işbirliği içerisinde, bu hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmaya hazırız. " şeklinde konuştu. Ziyarette, din görevlilerinin toplumsal rolü, eğitim ve gençlik çalışmaları, güncel konular ve gelecek dönemde yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '