"şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz, şehitlerimiz Ve...

"şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz, şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız" Sloganı Ile, Konya'da Ve 31 Ilçedeki Tüm Camilerimizde 5 Ekim Cumartesi Günü Yatsı Namazına Müteakip şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Dualar Edildi

0

07 Ekim 2024 - 17:55

Konya'da Binlerce Yürek Camilerde Buluştu: Şehitler ve Mazlumlar İçin Dua Ettiler Konya'nın dört bir yanındaki camiler, 5 Ekim Cumartesi akşamı yürekleri bir araya getiren bir dua buluşmasına sahne oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz, Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Duadayız" programı, Konya'da ve 31 ilçesindeki tüm camilerde yatsı namazına müteakip gerçekleştirildi.

Binlerce Konya'lı, vatan müdafasında şehadete eren tüm şehitlerimizi, Gazze'li şehitlerimizi ve dünyadaki tüm mazlumları yad etmek için camilerde buluştu.

Yatsı namazının ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitlerimiz ve mazlumlar için dua edildi. Dua buluşmasında, şehitlerimizin ve mazlumların acıları bir kez daha hatırlanırken, vatandaşlar birlik ve beraberlik duyguları içinde dualarını gökyüzüne yükseltti.

Etkinlik, şehitlerimize olan minnettarlığımızı ve mazlumlara olan desteğimizi bir kez daha göstermenin yanı sıra, toplumsal dayanışmanın da altını çizdi.

Konya'da gerçekleştirilen bu anlamlı program, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen benzer etkinliklerden sadece biriydi.

Camiler, her zaman olduğu gibi, bu anlamlı günde de birlik, beraberlik ve dua noktası olarak hizmet verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı