İzmir’de Kur’an Muhafızları Piknik Keyfi Yaşadı.

İzmir'de Kur’an Muhafızları Piknik Keyfi Yaşadı.

kur’an muhafızları piknik keyfi yaşadı.

19 Eylül 2024 - 16:10

Kur’an muhafızları piknik keyfi yaşadı.

“Kur’an Muhafızları Eğitim Süreci” projesi kapsamında Ahmed-i Hani Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrenciler piknik keyfi yaşadı.

İl Müftülüğünce Merkez Ahmed-i Hani Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik hazırlanan "Kur’an Muhafızının Eğitim Süreci" isimli proje Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunmuştu.

Hakkari ili Merkez Ahmed-i Hani Kur’an Kursu hafızlık öğrencileri Merkez Otluca köyünde proje kapsamında organize edilen piknik programında buluştu.

Programa Strateji Geliştirme Başkanlığı eğitim uzmanı ve proje kontrolörü Fatih Bülbül, Kurs Yöneticisi Enver Kaya, öğreticiler ve öğrenciler katıldı.

Kurs Yöneticisi Enver Kaya; “Projenin uygulanmasında kendilerine her türlü desteği sunan Eğitim Uzmanı Bülbül şahsında projeye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca piknik sponsorları ile öğrencileri piknik yerine taşıyan Hakkari Belediyesi yetkilileri ve servis şoförlerine şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Ayrıca proje kontrolörü Fatih Bülbül ve proje koordinatörü Enver Kaya İl Müftüsü Hüseyin Okuş’u makamında ziyaret ederek projenin geldiği aşama ile yapılan ve yapılacak olan etkinlikler hakkında görüş alış-verişinde bulundular.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kadem Il Temsilciliği’nden Müftü Ali Erhun’a...
Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri
Balikesir'da 2025 Yılı Hac ön Kayıt Ve Kayıt Yenileme Işlemleri