Adana’da 539. Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri...

Adana'da 539. Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri Kapsamında Geleneksel Muzaffer Var Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın Ilki Düzenlendi

539. geleneksel kızıldağ karakucak güreşleri kapsamında geleneksel muzaffer var kur’an-ı kerim’i güzel okuma yarışması’nın ilki düzenlendi

20 Ağustos 2024 - 10:10

539. Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri kapsamında bu yıl bir ilk yaşandı. Her yıl büyük bir ilgiyle takip edilen güreş müsabakalarına bu yıl ilk kez Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması da eklendi. Yarışma, Kur’an-ı Kerim’i doğru ve güzel bir şekilde okumayı teşvik etmek amacıyla düzenlendi.

Katılımcılar, Kur’an-ı Kerim’i okuma yeteneklerini ve mânevî derinliklerini sergileyerek bu anlamlı etkinliğe değer kattılar.

Bu anlamlı yarışma, hayatını Kur’an eğitimine adayan ve yüzlerce talebe yetiştiren merhum Muzaffer Var Hoca anısına gerçekleştirildi.

Dereceye girenlere ve tüm katılımcılara ödülleri program sonunda Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Adana İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran ve Karaisalı İlçe Müftü Vekili Fatih Gözüküçük tarafından takdîm edildi.

Yarışmanın sonunda Cuma namazı için toplanan cemaat, Adana İl Müftü yardımcısı Hacı Ahmet Başaran’ın vaaz ve nasihatlerini dinledi. Müftü Yardımcısı Başaran, vaazında Kur’an-ı Kerim’in hayatımızdaki önemine vurgu yaparak öğrencilere ve ailelere değerli tavsiyelerde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası