Adana’da Aileler Yurt Camii’nde Duâda Buluştu

Adana'da Aileler Yurt Camii’nde Duâda Buluştu

aileler yurt camii’nde duâda buluştu

27 Ocak 2024 - 10:10

Cuma geceleri “Ailece Camide Buluşuyoruz” projesi kapsamında bu hafta Seyhan İlçe Müftülüğüne bağlı Yurt Camii’nde program düzenlendi.

Seçkin hafızlar tarafından icrâ edilen Kur’an-ı Kerîm tilâveti, salavât, ilahi ve zikirlerin ardından İl Müftüsü Mehmet Taşcı sohbet etti.

Müftü Taşcı konuşmasında "Cenâb-ı Allah’a sonsuz kez hamd-ü senâlar olsun. Her hafta farklı bir ilçemizde perşembeyi cumaya bağlayan gece şehr-i Adanamızın muhtelif camilerinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde “Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz” programı düzenliyoruz. Bu programlarla camilerimizi asıl süsü olan cemaatimiz ile buluşturuyoruz. Bizleri böylesi sevabı bol, manidar ortamlarda buluşturan Rabbimize şükürler olsun." dedi.

Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman ile din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın yapmış olduğu duânın ardından, dağıtılan ikramlar ile sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası