Adana’da Hafızların Hâmîsi, Gönül Adamı Emin çevik Son...

Adana'da Hafızların Hâmîsi, Gönül Adamı Emin çevik Son Yolculuğuna Duâlarla Uğurlandı

hafızların hâmîsi, gönül adamı emin çevik son yolculuğuna duâlarla uğurlandı

15 Ağustos 2024 - 10:10

Tepebağ Kur'an Kursu Dernek Başkanı Emin Çevik, Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna duâlarla uğurlandı.

Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Mehmet Taşcı, “Bugün, ahirete göç eden, Adana'da hafızlık eğitiminin maddî ve mânevî önderi güzel insan Emin amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kur'an kurslarımızın bu günlere gelmesinde kendisinin çok emeği geçti. Allah kendisinden ve emeği geçenlerden razı olsun. Emin amcamızın başta ailesi olmak üzere yakınlarına, dostlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.” diye konuştu.

Cenaze namazına İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan ilçe Müftüsü Mehmet Yaman, Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, din görevlileri, Kur'an kursu hocaları, ailesi ve yakınları katıldı.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası