Adana’da Il Müftüsü Taşcı’dan Tdv’ye Kurban Bağışı

Adana'da Il Müftüsü Taşcı’dan Tdv’ye Kurban Bağışı

il müftüsü taşcı’dan tdv’ye kurban bağışı

11 Haziran 2024 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna destek olan Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi'ne verdi.

3 kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesine veren İl Müftüsü Mehmet Taşcı, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlattığı inanç ve adanışın nişânesi olan vekâletle kurban organizasyonuna vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bağış yapabilirler. Başta ülkemiz olmak üzere zorda ve darda kalan kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz. Necip milletimizin yardım eliyle bu bayramda da kardeşlerimize sevinç oluyoruz. TDV yıllardır kurban bağışlarını en güvenilir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır.” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı adına İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın kurban vekâletini kabul eden TDV Adana Şube Temsilcisi Mustafa Gündüz, Müftü Taşcı’ya teşekkür ederek bağış makbuzunu takdîm etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da şanlıurfa’da Ilk Hac Kafilesi Yurda Döndü
Şanlıurfa'da şanlıurfa’da Ilk Hac Kafilesi Yurda Döndü
Agri'da Müftülük Ile üniversite Arasında Iş Birliği Protokolü Imzalandı
Agri'da Müftülük Ile üniversite Arasında Iş Birliği Protokolü...