Adana’da Iyilik Yolunda Paylaşmanın Sevincini Yaşıyoruz

Adana'da Iyilik Yolunda Paylaşmanın Sevincini Yaşıyoruz

17 Ekim 2024 - 10:10

Yeni Başlayan Öğrenciler İçin Sıcak Karşılama: Adana'da Unutulmaz Bir Gün Adana'da üniversite hayatına yeni başlayan öğrenciler, Diyanet ve TDV'nin düzenlediği sıcak bir karşılama ile yeni hayatlarına merhaba dedi.

İl Müftülüğü ve TDV Adana Şubesi, yeni eğitim-öğretim dönemine başlayan öğrencilere yurtlarında ikramlarda bulunarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirdi.

İl Müftü Yardımcısı Veysel Büyük, öğrenciler ve aileleriyle bir araya gelerek onları yeni hayatlarında başarılar ve zihin açıklığı diledi.

"Şehrimizde üniversite hayatına başlayan öğrencilerimizle ilgileneceğimizi ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için buradayız. Öğrencilerimizle tanışmanın mutluluğunu yaşıyor ve onların heyecanlarına ortak olmaya çalışıyoruz.

" diyen Büyük, Diyanet'in öğrencilere her zaman destek olmaya hazır olduğunu vurguladı. Programda, öğrencilerle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Diyanet gençlik koordinatörleri, manevi danışmanlar, TDV Adana Şubesi gönüllüleri ve gençlik merkezi liderleri de yer aldı.

Öğrencilere ikramların sunulması, müzik eşliğinde sohbetler ve yeni arkadaşlıkların kurulmasıyla renkli bir havaya bürünen program, yeni başlayan öğrencilere hem moral hem de motivasyon sağladı.

Adana'ya yeni gelen öğrenciler, kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlayan bu sıcak karşılama ile yeni hayatlarına umutla adım attılar. Bu etkinlik, öğrencilerin şehirle ve üniversiteyle uyum sağlamasında önemli bir rol oynayacağı gibi, Diyanet'in gençlere verdiği önemi de bir kez daha gözler önüne serdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '