Adana’da Kur’an’ı Anlama Ve Islami Ilimler Temel öğretim...

Adana'da Kur'an'ı Anlama Ve Islami Ilimler Temel öğretim Programı Istişâre Toplantısı Düzenlendi

kur'an'ı anlama ve islami ilimler temel öğretim programı istişâre toplantısı düzenlendi

04 Eylül 2024 - 10:10

Hafızlığını tamamlayan öğrencilerimizin Arapça dil eğitiminde; temel düzeyde bilgi ve becerilerine sahip olmalarını, Kur'an-ı Kerim'in anlam dünyasına vâkıf olmalarına katkı sağlamayı, öğrendiklerini günlük hayatta uygulayabilmelerini sağlamak amacıyla "Kur'an'ı Anlama" ve "İslami İlimler Temel Öğretim Programları" düzenlenmesi planlanmıştı.

Bu kapsamda il müftülüğü toplantı salonunda "Kur'an'ı Anlama" ve "İslami İlimler Temel Öğretim Programları"nda görev alacak öğretici ve sorumlu personel ile İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun başkanlığında istişâre toplantısı düzenlendi.

Dersler 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olup son başvuru tarihi 16 Eylül 2024.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası