Adana’da Müftü Taşcı’ya Ziyaret

Adana'da Müftü Taşcı'ya Ziyaret

16 Ekim 2024 - 10:10

Emekli İl Müftüsü Artan, İl Müftüsü Taşcı'yı Ziyaret Etti Hatay İl Müftüsü Mehmet Taşcı, bugün önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

Emekli İl Müftüsü ve Eğitime Destek Platformu (EDEP) Akdeniz Bölge Başkanı Osman Artan, İskenderun İlçe Müftüsü Ramazan Avcı ve Ensar Vakfı Adana Şube Başkanı Yalçın Çelik, İl Müftüsü Taşcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sıcak ve samimi bir ortam hakimdi. Emekli İl Müftüsü Artan, uzun yıllar boyunca Hatay'da görev yapmış deneyimli bir isim olarak, İl Müftüsü Taşcı'ya tecrübelerini aktarmak ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti.

İskenderun İlçe Müftüsü Ramazan Avcı ise, İl Müftüsü Taşcı ile yakın bir şekilde iletişim halinde olmak ve birlikte projeler geliştirmek için bu ziyareti değerlendirdiğini ifade etti.

Ensar Vakfı Adana Şube Başkanı Yalçın Çelik ise, Hatay'da yürütülen sosyal ve yardım faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapmak ve bu konuda işbirliği olanaklarını görüşmek amacıyla ziyarete katıldığını söyledi.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Taşcı, "Uzun yıllar boyunca Hatay'a hizmet etmiş değerli bir isim olan Sayın Osman Artan'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk.

Bu ziyaret, geçmiş deneyimleri gelecekteki projelerle buluşturmak için önemli bir fırsattır. İskenderun İlçe Müftümüz Ramazan Avcı ile Ensar Vakfı Adana Şube Başkanı Yalçın Çelik'in ziyaretlerinden de ayrıca memnun olduk.

Birlikte çalışarak Hatay'a daha iyi hizmetler sunmak için gayret göstermeye devam edeceğiz. " dedi. Ziyaret sırasında il müftü yardımcıları da hazır bulunarak misafirleri ağırladı.

Görüşmede, Hatay'ın dini, sosyal ve kültürel yapısı, yürütülen projeler ve gelecek dönem için planlanan çalışmalar ele alındı.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '