Adana’da Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Adana'da Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Adana'da Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

02 Ekim 2024 - 10:10

Seyhan'da Sabah Namazı Buluşması: "Peygamberimizin Örnekliğinde Şahsiyet ve Kulluk Bilinci" Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Yurt Camii'nde sabah namazı buluşması düzenlendi.

Sabah namazı öncesinde İl Müftüsü Mehmet Taşcı, namaz kılanlara önemli mesajlar iletti. Taşcı, sohbetinde şahsiyet, kimlik ve kulluk bilinci üzerine vurgu yaparak Hz. Muhammed'in (sav) bu konuda en güzel örnek olduğunu belirtti.

Kur'an-ı Kerim'den "Andolsun, Allah'ın Rasulünde sizin için, Allah'a ve ahiret gününe kavuşmayı uman ve Allah'ı çok zikreden kimseler için güzel bir örnek vardır.

" ayetiyle sözlerine başlayan Taşcı, Peygamberimizin hayatının her alanında insanlığa rehberlik ettiğini hatırlattı. Sabah namazı öncesinde din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Zikirler ve tesbihatların eşlik ettiği programda, dualar edildi ve manevi bir atmosfer oluşturuldu. Program, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman'ın yaptığı dua ile son buldu.

Ardından katılımcılara sıcak çorba ve çay ikram edildi. Yurt Camii'nde düzenlenen sabah namazı buluşmasının, cemaatin maneviyatını güçlendirerek, Peygamberimizin örnekliğinde şahsiyet ve kulluk bilincini geliştirmeyi amaçladığı belirtildi.

Buluşmaya Seyhan İlçe Müftülüğü yetkililerinin yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!