Adana Il Müftülüğü Tarafından "2024 Yılı Yaz Kur’an...

Adana Il Müftülüğü Tarafından "2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı” Gerçekleştirildi

adana il müftülüğü tarafından "2024 yılı yaz kur’an kursları kapanış programı” gerçekleştirildi

17 Ağustos 2024 - 10:10

Sabancı Merkez Camii’nde Kur'an kursu öğrencisinin açılış Kur'an-ı Kerim'i ile başlayan kapanış programına Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin, Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Kur'an kursu öğreticileri, din görevlileri ,TDV gönüllü ve görevlileri ile veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış ve selamlama konuşmasını yaparak yaz Kur'an kurslarının tüm süreçlerinde görev alan görevlileri, öğrencileri ve velileri tebrik eden İl Müftüsü Mehmet Taşcı, "Şehr-i Adana'mızda 2300 civarında camimiz, Kur'an kursumuz ve diğer mekânlarda 2500'e yakın görevlimizle yavrularımızı Kur'an ile buluşturmaya çalışıyoruz. Bizler yaz Kur’an kurslarında Peygamber Efendimizin güzel ahlâkını çocuklarımıza, gençlerimize öğretmeye gayret ediyoruz. Çünkü siz, dünyanın en güzel insanı Hz. Muhammed Mustafa’yı (s.a.s.) örnek alıyor, ona layık ümmet olmak için çabalıyorsunuz. Ben geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Rabbim, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olabilmelerini nasip etsin." dedi.

Öğrencilerin şiir, ilahi okumaları ve semâzen gösterileri ile devam eden program, kursa katılan öğrencilere İl Müftüsü Mehmet Taşcı, il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerinin hediye takdimleri ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası