Adanalı Izciler Duâlarla Kampa Uğurlandı

adanalı izciler duâlarla kampa uğurlandı

13 Ağustos 2024 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) iş birliğinde hayata geçirilen izcilik faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda 11-17 Ağustos 2024 tarihleri arasında Erzincan Refahiye Dumanlı İzcilik Kamp ve Eğitim Tesisinde, Diyanet İzcilik Bölge Kampı ile Liderlik Temel Hizmet İçi Eğitim Kursu ve Kampı düzenlenecek.

Adana İl Müftülüğünde düzenlenen uğurlama programına katılan İl Müftü Yardımcısı Veysel Büyük, görevli izci liderlerine ve izci öğrencilere gayretlerinden dolayı teşekkür edip başarılar dileyerek duâlarla kampa uğurladı.

Erzincan Refahiye Dumanlı İzcilik Kamp ve Eğitim Tesisi'nde düzenlecek olan kampa Adana İl Müftülüğünden 7 izci lideri ile 20 izci genç katılacak.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası