Adiyaman’da Yaz Dönemi Kuran Kursları Kapanış Programı...

Adiyaman'da Yaz Dönemi Kuran Kursları Kapanış Programı Yapıldı

yaz dönemi kuran kursları kapanış programı yapıldı

15 Ağustos 2024 - 09:00

Adıyaman İl Müftü Vekili Mehmet Fehmi Sevil, Yaz Kur'an kurslarımız 1 Temmuz itibariyle başlayıp 16 Ağustos'ta son bulacaktır. Deprem bölgesi olan Adıyaman İl geneli 770 cami, kuran kursu ve prefabrik mescitlerde 24 bin öğrencimiz kurlarımıza katılmıştır.

Sevil, kurslarımıza devan eden öğrencilerimize Temel dini bilgilerin yanında, Kur'an-ı Kerim, namazın nasıl kılınacağı, orucun nasıl tutulacağı? Zekat, hac ibadeti ve diğer ibadetlerin öğretildiği gibi peygamber efendimizin hayatı ve bol bol sosyal faaliyetler de yapılmıştır.

Müftü Vekili Sevil, Kuran kurslarımızda emeği geçen tüm hocalarımıza ve bizlere destek olan evlatlarını bizlere emanet eden tüm velilerimize teşekkür ediyorum diyerek 2 Eylül'de kayıtların başlayacağı 4-6 yaş kurslarımıza çocuklarının kayıtlarını yapmalarıdır dedi.

Programa, Başkanlık Müftüsü Mehmet Taştan, Müftü yardımcıları Dr. Sabahat Saylık, Hilmi Benli, Şube müdürleri, kuran kursu hocaları ve öğrenci velileri katıldı.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası