Afyonkarahisar’da Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran...

Afyonkarahisar'da Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Talimatları, Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ve Il Müftülüğü Iş Birliğinde Hayata Geçirilen Proje Ile Imaret Camii Yıllar Sonra Yeninden Vakfiye Hizmeti Vermeye Başladı.

03 Eylül 2024 - 09:10

Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatları, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliğinde hayata geçirilen proje ile İmaret Camii yıllar sonra yeninden vakfiye hizmeti vermeye başladı.

Fatih Sultan Mehmet Han’ın Sadrazamı Gedik Ahmet Paşa’nın yadigarı, şehrimizin kalbinde tüm ihtişamıyla ayakta duran Gedik Ahmet Paşa Camii (İmaret) kuruluş amacına yönelik olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Valimiz Yiğitbaşı’nın katılımıyla başlayan etkinlikle vatandaşlara Cuma namazı sonrası yemek ikramında bulunuldu. Etkinlik hayırseverlerin de desteğiyle her Cuma devam edecek.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası