Afyonkarahisar Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü...

Afyonkarahisar Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Faaliyetleri Kapsamında, Miftah Kur'an Kursunda Eğitim Gören Gençlerimiz,sultandağı’nda Düzenlenen Gençlik Kampına Katıldılar.

21 Mayıs 2024 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü faaliyetleri kapsamında, Miftah Kur'an Kursunda eğitim gören gençlerimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde, 19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle, İmam Hatip lisesi ve Üniversite öğrencileri ile birlikte, Sultandağı’nda düzenlenen gençlik kampına katıldılar.

Kampa, Miftah Kur'an kursu öğrencileri ile birlikte, Kurs Öğreticileri, Manevi Rehberler Fatih Çiçek ve Mehmet Seyman da iştirak etti. Gençlere bu imkanları sunan herkese teşekkür ediyoruz.

Afyonkarahisar'da Tam Gün Yaz Kurslarımız Başladı.
Antalya Da Camiler çocuk Açtı.