Afyonkarahisar Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü...

Afyonkarahisar Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Liseli Gençlere Yönelik Gezi Programı Düzenlendi.

02 Eylül 2024 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından liseli gençlere yönelik gezi programı düzenlendi. Aklıma takılanlar projesi kapsamında lise öğrencilerinin bir araya geldiği programda öğrenciler, Gençlik Koordinatörü Vaiz Hacer Genç ve Gençlik lise Sorumlusu Vaiz Nursima Çelik'in eşliğinde Afyonkarahisarın tarihi camiilerini ziyaret ettiler.

Camii Rehberi Rumeysa Polat Kaba'nın rehberliğinde Camiiler hakkında bilgi edinen gençler, tarihi ve manevi bir iklim içinde hasbihal edip, güzel vakit geçirdiler.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası