Afyonkarahisar Il Müftülüğüne Bağlı Mirac Camii Ismail Arslan...

Afyonkarahisar Il Müftülüğüne Bağlı Mirac Camii Ismail Arslan 4-6 Yaş Kur’an Kursunda, Kur'an'a Geçme Programı Düzenlendi.

27 Mayıs 2024 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Mirac Camii İsmail Arslan 4-6 yaş Kur’an Kursunda, Kur'an'a geçme programı düzenlendi.

Kurs öğreticilerimiz Şerife Geçgel, Teslime Çakmak, Tuğba Yanar ve Filiz Erkoç rehberliğinde düzenlenen programda, öğrencilere salavatlar eşliğinde taçlar giydirildi belgeleri takdim edildi. Öğrenciler; Kur'an ayetleri, hadisi şerifler ve çeşitli rontlar ile gösterilerini sergiledi. Program sonunda misafirlere ve öğrencilere ikramlar yapıldı. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!