Agri’da 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Etkinlikleri

4-6 yaş kur'an kursları yıl sonu etkinlikleri

31 Mayıs 2024 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursları için "Kapanış Programı" düzenlendi

Yıl boyunca kursta eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliğinde Kur’an okuyup ilahiler seslendirdiler.

Kültür Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Çocukların coşkusuna ortak olan İl Müftüsü Necati Şafak, "Çocuk eğitiminin başladığı bu yaşlarda evlatlarımız 4-6 yaş kurslarımızda anne babasına büyüklerine saygılı vatanına milletine faydalı milli ve manevi değerlerine gönülden bağlı bireyler olmaları için eğitim görüyorlar. Kişi yedisinde neyse yetmişinde de odur düsturuyla çocuklarımızı 7 yaşına hazırlayarak aslında geleceğe hazırlıyoruz. Bu vesileyle geleceğimizi imar edecek çocuklarımızı maddi ve manevi bakımdan yetiştirmek için çaba sarf eden başta veliler olmak üzere tüm din görevlilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Programa; Vali Yardımcısı Recep Aydın, şube müdürleri, öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü