Agri’da Hac Eğitim Ve Bilgilendirme Semineri

Agri'da Hac Eğitim Ve Bilgilendirme Semineri

hac eğitim ve bilgilendirme semineri

17 Mayıs 2024 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğü, kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik “2024 Yılı Hac Eğitim ve Bilgilendirme Semineri” düzenledi. Merkez Camiinde düzenlenen seminer Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Seminerde, İl Müftüsü Necati Şafak katılımcılara Hac ibadeti hakkında bilgilendirme ve tavsiyelerde bulunarak "Rahmanın misafirleri olarak adap ve erkanına uygun bir hac eda etmeyi Rabbim hepinize nasip etsin. Rabbim hac yolculuğunuzu kolaylaştırsın ve yapacağınız hac ibadetini şimdiden kabul eylesin. ” dedi. Seminer, Müftü Yardımcısı Mustafa Solhan tarafından hacı adaylarına; ihram, tavaf, hac farizası esasında uyulması gereken kurallar ve hac ibadeti ile ilgili teknik konularda yapılan sunumlarla tamamlandı.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü