Agri’da Ulusal Staj Programı Tamamlandı

Agri'da Ulusal Staj Programı Tamamlandı

ulusal staj programı tamamlandı

23 Ağustos 2024 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğü tarafından yürütülen staj programı sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde İlahiyat ve İslami İlimler fakültelerinde okuyan öğrencilerin müftülük hizmetlerini yakından tanıması amacıyla "Ulusal Staj Programı" başlatılmıştı.

Bu kapsamda Ağrı İl Müftülüğü staj eğitimini başarıyla tamamlayan öğrenciler için “Kapanış Programı” düzenlendi.

İl Müftülüğünde düzenlenen törende, stajyer öğrencileri tebrik eden İl Müftüsü Necati Şafak, “Staj programı kapsamında gençlerimizi misafir ettik yine bu program vesilesiyle gençler Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatını ve Müftülükleri yakından tanıma fırsatı buldular. İlimiz müftülüğünde bulunan birimleri, çalışma alanlarını ve yürütülen faaliyetlerini yakından görüp öğrendiler. Edindikleri tecrübelerin kariyer ve hayatlarına olumlu katkıda bulunacağına inanıyorum. Gençlerimize hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası