Agri Müftülüğü çalışan hanımefendilere anlamlı ziyaret

28 Mart 2018 - 23:01

ÇALIŞAN HANIMEFENDİLERE ANLAMLI ZİYARET

Ağrı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatör ve Çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu ziyaretlerin en dikkat çekeni Ağrı’da muhtelif kurumlarda yönetici konumunda bulunan hanımefendilerin ziyaret edilmesi oldu.

Büro Koordinatörü Nuri ARSLAN ve Büro üyeleri tarafından Diyanet yayınlarından müteşekkil kitap seti hediye edildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Özlem ÇEÇEN ve Neriman KARAKOÇ, KYK Kız Yurtları Müdürü Nazan Dilan DEMİRCAN,  Ağrı Belediyesi Kadın Hizmetleri Müdürü Nurcan ÇELİK,  PTT  İdari ve Mali İşleri Müdürü Nuran ARLI, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kadın yöneticileri ziyaret edildi. Oldukça memnuniyetle karşılanan bu ziyaret karşılıklı olarak hizmetlerin devamı hususunda mutabık olunacağı teminatı verildi. Müftülük Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetlerinin memnuniyet verici boyutta olduğu vurgulandı.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı