Agri Müftülüğü kyk yurtlarında regaib gecesi coşkusu

28 Mart 2018 - 23:01

KYK YURTLARINDA REGAİB GECESİ COŞKUSU

Mübarek Üç Ayların ilk mübarek gecesi olan Regaib Gecesi münasebetiyle Ağrı Müftülüğü Aile ve Dini rehberlik Bürosu ile Kredi Yurtlar İl Müdürlüğü  ortaklığında Ağrı’da mevcut KYK pansiyonlarında muhteşem programlar düzenlendi.

Kız ve Erkek yurtlarında yapılan programda İl Müftü Yardımcısı Murat SARI, İl Vaizi ve ADRB Koordinatörü Nuri ARSLAN, Müftülük Gençlik Koordinatörleri ve aynı zamanda ADRB üyeleri M. Zahid ERASLAN, Nejla AYDIN ve Kuran Kursu Öğreticilerinden Ayşe GÜVEN görev aldı.

Erkek Yurtları Müdürü İskender TEKİN ile Kız Yurtları sorumluları ve Yurt personeli de hazır bulundu.

İl müftü yardımcısı Murat SARI İshak Paşa Erkek Yurdunda, İl Vaizi Nuri ARSLAN ise Ahmedi Hani Erkek yurdunda günün önemi hakkında sohbet ve konferans verdi.

Geç saatlere kadar süren programda öğrencilerin okudukları ilahiler, Kuran tilavetleri ve şiirler katılımcılara coşkulu duygular yaşattı. Ümmü Eyüp Kız Yurdunda öğrenciler gecenin anısına kına yaktı.

Erkek yurtlarında katılımcılara Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Kandil simidi ve muhtelif ikramlarla program sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası