Amasya’da Strateji Başkanı Mustafa ırmaklı Il Müftümüzü...

Amasya'da Strateji Başkanı Mustafa ırmaklı Il Müftümüzü Ziyaret Etti

strateji başkanı mustafa ırmaklı il müftümüzü ziyaret etti

26 Eylül 2024 - 13:57

Diyanet Strateji Geliştirme Başkanı Irmaklı, Mevlid-i Nebi Haftası Vesilesiyle İlimize Geldi Diyanet İşleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) doğumunun kutlandığı Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle ilimize gelerek çeşitli konferanslar verdi.

Irmaklı, ilimize gelişinin ardından ilk olarak İl Müftümüz Hamza Bayram'ı ziyaret etti. Bayram ile bir araya gelen Irmaklı, müftülüğün yürüttüğü faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Ziyaret esnasında, müftülüğün bölge halkına dini hizmetler konusunda gösterdiği çaba ve özveriyi takdir eden Irmaklı, Bayram ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İl Müftümüz Hamza Bayram ise, Diyanet Strateji Geliştirme Başkanı Irmaklı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine ilimize teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Bayram, Irmaklı'nın ziyaretinin, müftülük çalışanları için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Irmaklı, ziyaretinin ardından ilimizde çeşitli etkinliklere katıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen konferanslarda dinleyicilerle buluşan Irmaklı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) hayatı, ahlakı ve öğretileri hakkında bilgiler paylaştı.

Konuşmalarında, İslam dininin evrensel mesajlarını, barış, kardeşlik ve sevgi vurgusunu ön plana çıkaran Irmaklı, dinleyicilerden büyük ilgi gördü.

Diyanet Strateji Geliştirme Başkanı Irmaklı'nın ilimize gerçekleştirdiği ziyaret, Mevlid-i Nebi Haftası'nın manevi atmosferini daha da güçlendirdi.

Irmaklı'nın konferansları, dinleyicilerde derin izler bırakarak, Hz. Muhammed'in (sav) mesajlarının günümüz insanlığına da rehberlik edebileceği konusunda farkındalık yarattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yoğun Programlarla Icra Edilmeye Devam Ediyor
Yozgat'ta Mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...
Rus Vatandaşı İslam'la Yeni Bir Hayata Adım Attı
Rus Vatandaşı İslam'la Yeni Bir Hayata Adım Attı