ÇES, İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

ÇES, İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Çocukların Sevinciyle Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı Çanakkale Eğitim ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü (ÇES) Müdürü Mine Aktaş ve ÇES Çocukları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Çanakkale İl Müftülüğüne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Minik elleriyle taşıdıkları çiçeklerle İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani'yi ziyaret eden çocuklar, neşe dolu yüzleriyle herkesin yüzünü güldürdüler.

Çocuklar, İl Müftüsü Geylani'ye çiçek takdim ederek, tüm din görevlilerinin haftasını kutladılar. Bu özel günde çocukların sevinçli tebrikleri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın anlamına ayrı bir boyut kazandırdı.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Geylani, minik ziyaretçilerden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çocukların getirdiği çiçekleri ve samimi duygularını takdir eden Geylani, "Çocuklarımızın bu anlamlı ziyaretleri, din görevlilerimize manevi bir destek oldu.

Onların bu sevinci, bizim için paha biçilmez bir hediye" dedi. Ziyaret, çocukların İl Müftüsü Geylani ile sohbet etmeleri ve hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.

Çocukların sevinci, camiler ve din görevlileri haftasının ruhunu yansıtan bir atmosfer yarattı.