İl Müftüsü Yalçınkaya, Defterdar Karayılan'ı Ziyaret Etti

İl Müftüsü Yalçınkaya, Yeni Antalya Defterdarı Karayılan'ı Ziyaret Etti Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, göreve yeni başlayan Antalya Defterdarı İlhan Karayılan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, yeni görevinin hayırlı olması temennileri dile getirildi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İl Müftüsü Yalçınkaya, Karayılan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Antalya'nın gelişmesi ve kalkınması için yapılacak çalışmalarda dini ve kültürel değerlerin önemine değindi.

Ayrıca, din hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için iş birliği yapma konusundaki isteklerini de dile getirdi. Yeni Defterdar Karayılan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İl Müftüsü Yalçınkaya'nın tecrübesinden ve fikirlerinden faydalanmak istediğini belirtti.

Karayılan, göreve geldiği günden itibaren Antalya'nın ekonomik ve sosyal gelişmesine katkı sağlamak için çalışacağını ve bu süreçte dini ve kültürel değerlere önem vererek hareket edeceğini vurguladı.

Ziyaret, karşılıklı sohbet ve iyi dileklerle son buldu.