İzcilik Federasyonu Başkanı, Kahramanmaraş İl Müftüsünü Ziyaret Etti

İzcilik ve Din: Gençlik İçin Birliktelik ve Değerler Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer SUBAŞI, beraberindeki heyetle birlikte İl Müftüsü Abdurrahman KOTAN'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğini ve gençlerin gelişimine yönelik ortak hedefleri vurgulamak amacıyla gerçekleşti. Görüşmede, İzcilik Federasyonu'nun gençler üzerindeki olumlu etkileri, izcilik faaliyetlerinin dini ve ahlaki değerlerle uyumu ve gelecekte yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı.

İl Müftüsü KOTAN, İzcilik Federasyonu Başkanı SUBAŞI ve heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, izciliğin gençlerin karakter gelişiminde, milli ve manevi değerlere bağlılıklarında oynadığı önemli role dikkat çekti.

İzcilik faaliyetlerinin gençlere kazandırdığı disiplin, sorumluluk duygusu ve yardımseverlik gibi değerlerin, bireysel gelişimlerine ve topluma olumlu katkı sağladığını vurguladı.

SUBAŞI ise, İzcilik Federasyonu olarak gençlerin karakter gelişimine katkı sağlamak ve onları toplumun faydalı bireyleri olarak yetiştirmek için çalıştıklarını belirtti.

İzciliğin evrensel değerlere ve dini prensiplere dayalı bir hareket olduğunu ve bu değerlerin genç nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Görüşme, iki kurum arasında gençlerin geleceği için iş birliği ve ortak projeler geliştirme konusunda olumlu bir atmosferde sona erdi. İl Müftüsü KOTAN ve İzcilik Federasyonu Başkanı SUBAŞI, gençlerin eğitimi ve gelişimine yönelik ortak projeler geliştirmek için birlikte çalışmayı ve iş birliğini daha da güçlendirmeyi kararlaştırdı.