Adana'da Hamas Lideri şehit Ismail Heniyye Için Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

adana'da hamas lideri şehit ismail heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı

İran’ın başkenti Tahran’da uğradığı suikast sonucunda hayatını kaybeden Hamas Lideri Şehit İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Adana’da Sabancı Merkez Camii’nde bir araya gelen çok sayıda vatandaş, cuma namazının ardından Hamas Lideri İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kıldı. İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın kıldırmış olduğu gıyabi cenaze namazının ardından Şehit İsmail Heniyye ve tüm şehitlerimiz için duâ edildi.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, cuma namazı öncesinde Sabancı Merkez Camii'nde merkezî sistemden vaaz etti.

Namazın akabinde yapılan basın açıklaması etkinliğine Adana Valimiz Sn. Yavuz Selim Köşger, il protokolü ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Valimiz Sn. Yavuz Selim Köşger konuşmasında Filistin davasına olan desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Rabbim bizleri de şehit gibi yaşayan ve can emanetini şehit olarak teslim eden kullarından eylesin.