Adana'da Müftü Taşcı'ya Ziyaret

müftü taşcı'ya ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri İl Müftüsü Taşcı'yı Ziyaret Etti: Din Hizmetleri ve Projeler Gündemde Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada, İl Müftüsü Mehmet Taşcı'yı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, din hizmetlerinin geliştirilmesi, yürütülen çalışmalar ve gelecek dönem projeleri üzerine yoğunlaştı.

İl Müftüsü Taşcı, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Ahmet Belada'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sırasında, İl Müftüsü Taşcı, ildeki din hizmetlerinin yürütülmesi, yeni projelerin hayata geçirilmesi ve din görevlilerinin eğitim ve gelişimine yönelik faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Başkanlık Müşaviri Belada ise ziyaretin amacının, İl Müftülüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasındaki koordinasyonu güçlendirmek ve karşılıklı işbirliğini artırmak olduğunu vurguladı.

Belada, İl Müftülüğü tarafından yürütülen çalışmaların önemini vurgulayarak, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak İl Müftülüğüne tam destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret, İl Müftü Yardımcıları Hacı Ahmet Başaran ile Veysel Büyük'ün de katılımlarıyla gerçekleşti. Görüşme sırasında İl Müftülüğü'nün yürütmekte olduğu önemli projeler, din hizmetlerinde teknoloji kullanımının artırılması ve genç neslin dini bilgiye erişiminin kolaylaştırılması gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.