Adiyaman'da Gençlik Camiye Akın Etti

Şehirlerin Kalbi Camide Atıyor: Gençlik Buluşması Vartana'da Bir Araya Getirdi Vartana'da bulunan Raşit Küçük Camisi, geçtiğimiz günlerde "Şehirlerin Kalbi Camide Buluşuyoruz" etkinliği kapsamında düzenlenen gençlik buluşmasına ev sahipliği yaptı.

"Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Duadayız" sloganıyla düzenlenen programda, gençler bir araya gelerek manevi bir atmosferde buluşma fırsatı yakaladılar.

Program, Mushafları İnceleme Kurul Üyesi Hamza Gökçe, İl Müftü Yardımcıları M. Fehmi Sevil ve Hilmi Benli'nin katılımıyla gerçekleşti.

Gökçe ve İl Müftü Yardımcıları, gençlere hitap eden konuşmalarında, İslam'ın gençler için önemini vurguladılar. Ayrıca, şehitlerimizin ve mazlumların hatırına dua etmenin önemini ve bu gibi buluşmaların gençler arasında birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirttiler.

Buluşmada, gençler arasında kaynaşma ve sohbet etme fırsatı da sunulurken, düzenlenen dua ile program sona erdi. Katılımcılara ikramlar da sunuldu.

Bu buluşma, Vartana'da bulunan Raşit Küçük Camisi'nin gençler için sadece ibadet yeri değil, aynı zamanda bir sosyalleşme ve manevi gelişim merkezi olduğunu gösterdi.

Gençlerin bir araya gelerek din, toplum ve maneviyat hakkında fikir alışverişinde bulunmaları, onların bu konulara olan ilgi ve bilgilerini artırarak toplumun geleceğine daha bilinçli bir şekilde yönlenmelerine katkı sağlayabilir.