Afyonkarahisar Il Müftülüğümüz Tarafından Akü Camii'nde Düzenlenen "şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için şehirlerin Kalbi Camilerimizde Duada Buluşuyoruz" Etkinliği Kampüs Bölgesinde Bulunan öğrenci Ve Halkın Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar İl Müftülüğümüz tarafından AKÜ Camii’nde düzenlenen Şehitlerimiz ve Mazlumlar için Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Duada Buluşuyoruz etkinliği kampüs bölgesinde bulunan öğrenci ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde eş zamanlı olarak planlanan etkinlik, yatsı namazının kılınması ile başladı. Akabinde tesbihat yapıldı.

Program, Din görevlilerimizin Fetih Sûresi tilaveti ile devam etti. İl Müftü yardımcımız Harun Küçük ise Camilerin Medeniyetimizdeki Yeri ve Önemi başlıklı sohbetiyle katılımcılara seslendi. Camilerin birlik ve beraberlik adına taşıdığı büyük önemi vurgulayarak, ümmet olmanın ve dünyadaki mazlumlara el uzatmanın, camilerde bir araya gelerek bütün farklılıkları bir kenara bırakmaktan geçtiğini belirtti.

Program, İl Gençlik Koordinatörümüz Hasan Maraşlıoğlu'nun yaptığı dua ile sona erdi. Ardından cemaatimize Diyanet Gençlik Merkezimizde ikramlarda bulunup sohbet edildi. Programa rağbet edip camiyi dolduran cemaatimize, öğrencilerimize ve özellikle üniversiteli gençlerimize çok teşekkür ederiz.