Afyonkarahisar Valisi Doç.dr.kübra Güran Yiğitbaşı Kurban Vekaletini Türkiye Diyanet Vakfın'a Verdi.

Afyonkarahisar Valisi Doç.dr.kübra Güran Yiğitbaşı Kurban Vekaletini Türkiye Diyanet Vakfın'a Verdi.

Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfın'a verdi.

Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı'yı makamında ziyaret eden İl Müftüsü ve TDV Afyonkarahisar Şube Başkanı Lütfü İmamoğlu, 2024 yılı vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Vali Yiğitbaşı; Kurban Bayramının yardımlaşmanın, sevginin ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir gün olduğunu belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla her yıl Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş'' kampanyası düzenleyerek ihtiyacı olan insanlara kurban dağıtımı konusunda önemli bir çalışmayı gerçekleştirip İslam’ın kardeşliğini yüreklere taşımaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığımız gerek yurt içi gerekse yurt dışında kurbanlarını bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın bağışlarını alıyor,bu kapsamda vatandaşlarımızı Türkiye Diyanet Vakfı'na bağış yapmaları konusunda davette bulunuyor, bu vesile ile tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum. dedi.

TDV adına Vali Yiğitbaşı ’nın kurban vekaletini kabul eden İl Müftüsü İmamoğlu, Vali Yiğitbaşı'na teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.