Agri'da Ağrı'da Diyanet Yayınları Tanıtım Standı Açıldı

ağrı'da diyanet yayınları tanıtım standı açıldı

Ağrı İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kollarınca Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarını tanıtmak amacıyla stant açıldı.

İbrahim Çeçen Üniversitesinde kurulan stant da TDV ve müftülük tanıtılıyor, gençler için düzenlenen programlar hakkında bilgi veriliyor ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarının tanıtımları yapılarak hediye ediliyor.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği standı ziyaret eden Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, yayın tanıtımında görev alan TDV Kadın Kolları gönüllülerine teşekkür etti.

Açılan standı ziyaret eden üniversiteli geçler yürütülen çalışmalar ve yayın faaliyetleri hakkında verilen bilgilendirmelerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.