Ağrı'da İrşat Kurulu Toplandı

Ağrı'da Din Hizmetleri ve Vaaz-İrşad Çalışmaları Değerlendirildi Ağrı İl Müftülüğü, 3. dönem vaaz-irşad çalışmalarını değerlendirmek ve 4.

döneme ilişkin planlamalar yapmak amacıyla İl İrşat Kurulu Toplantısı düzenledi. Toplantıya, İl Müftüsü Necati Şafak başkanlık etti ve toplantıya İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, ilgili şube müdürü, birim şefi ve il kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda, 3. dönemde yürütülen vaaz-irşad faaliyetlerinin başarıları, eksiklikleri ve gelecekteki hedefler detaylı bir şekilde ele alındı.

Üçüncü dönemin değerlendirmesinin ardından katılımcılar, 4. dönemde uygulanması planlanan yeni din hizmetlerini ve vaaz-irşad konularını istişare etti.

Kurul üyeleri, toplumun güncel ihtiyaçlarına ve sorunlarına cevap verecek şekilde yeni projeler ve etkinlikler üzerinde yoğunlaşarak fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca, vaaz-irşad çalışmaları sırasında karşılaşılan sorunlar ve sıkıntılar da masaya yatırıldı. Kurul üyeleri, bu sorunların çözümü için önerilerde bulunarak ortak bir çözüm yoluna ulaşmayı hedefledi.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişinin ardından verimli bir şekilde sona erdi. Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak, toplantının önemine değinerek, "Din hizmetlerinin toplumsal fayda sağlamasının yanı sıra bireylerin manevi gelişimine de katkı sağlamasının önemini vurguladı.

Bu toplantılar, din hizmetlerinin güncel ihtiyaçlara göre şekillenmesine ve etkinliğinin artırılmasına büyük katkı sağlamaktadır. " dedi.