Ağrı'da Şehitler ve Mazlumlar İçin Dua

Camiler, Şehitler ve Mazlumlar İçin Birleşti: Yatsı Namazı Sonrası Dua Programı Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın önemli bir etkinliği olan "Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Duadayız" programı, Türkiye genelinde camileri bir araya getirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla, yatsı namazının ardından ülkenin dört bir yanındaki camilerde şehitler ve dünyadaki tüm mazlumlar için dualar edildi.

Ağrı'da Hacı Halis Ünsal Camii'nde gerçekleştirilen program, şehitlerimizi ve mazlumları yad etmenin manevi atmosferini gözler önüne serdi.

İl Müftüsü Necati Şafak'ın önderliğinde cemaat, namazın ardından dualarla birleşti. Müftü Yardımcıları Kemal Arpacı ve Mustafa Solhan'ın da katıldığı programa, üniversite öğrencileri, müftülük personeli ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programda, ülkenin her köşesindeki camilerde aynı anda okunan dualar, birlik ve beraberliğin en güçlü simgelerinden biri oldu. Şehitlerimiz için rahmet, mazlumlar için de merhamet dileklerinin yükseldiği bu manevi atmosfer, İslam dünyasındaki sıkıntıların farkında olan ve duayla destek olmak isteyen tüm müslümanların bir araya gelmesini sağladı.

Programın önemi, yalnızca manevi bir destek olmaktan öte, şehitlerimizin ve mazlumların unutulmadığını, tüm dünyada yaşanan zulüm ve acıların farkında olunduğunu göstermesi açısından da büyük bir anlam taşıyor.

Camilerin birlik ve beraberlik sembolü olarak bu önemli programda bir araya gelmesi, toplumsal dayanışmanın ve manevi gücün önemini bir kez daha vurguladı.