Agri Müftülüğü adalet ve hakkaniyet bağlamında kadın konferansı

ADALET VE HAKKANİYET BAĞLAMINDA KADIN KONFERANSI

Ağrı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle konferans düzenlendi.

“Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” teması işlenen konferansa bayanlar oldukça ilgi gösterdi. Ağrı Müftü yardımcıları Murat SARI, Fatih TAVLAŞOĞLU, Müftülük personeli, ADRB Koordinatörü ve İl Vaizi Nuri ARSLAN, KYK Kız Yurtları Müdürü Nazan Dilan DEMİRCAN personeli ve yurt öğrencileri ile katıldı.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen program Merkez Erkek Hafız Yatılı Kuran Kursu Öğreticilerinden Hafız Yunus BAĞAR’ın Kur’an tilaveti ile başladı.

İl Müftü Vekili Fatih TAVLAŞOĞLU açılış ve selamlama konuşmasının ardından Ağrı Müftülüğü musiki korosu ilahi sunumunun ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “İslam’da Kadın” adlı sinevizyon izletildi.

Daha sonra Erzurum İl Müftü Yardımcısı Müseffa AKBULUT konferans verdi.

Konferansında tarih süreç içerisinde kadının konumunu, değerini ve şu anki durumunu “Adalet ve Bağlamında” izah etti.

Konuşmadan sonra hediye ve takdimi ile program sona erdi.